Ha eddig kudarcos volt a sport, kezdd el élvezni a mozgást!

Acroyoga Start Program

Az unalmas edzések helyett, hogy a mozgás a szenvedélyed legyen!

Mikor kezdünk?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ezért fogod imádni az Acroyoga Start Programot – avagy mit kapsz?

 • A program egy évek alatt gondosan kidolgozott és tökéletesített tematikára épül az Acroyoga International szellemiségében, amelyben az egyéni igényeket is figyelembe vesszük.
 • A képzéshez tartozik Magyarország első acroyoga könyve, az Akrojóga – elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz
 • Hozzáférést kaptok az Acroyoga Online Kurzus első 2 részéhez is, amely az otthoni gyakorlást segíti.
 • ÁR: 40.000 HUF

Mikor kezdünk?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

✔️ Magabiztosabb leszel

✔️ Fejlődik a testtudatod, javul a testtartásod

✔️ Jobb lesz a koncentrációs készséged

✔️ Megtapasztalod, hogy ügyes vagy

Vajnai Melinda Acroyoga International oktató

péntekenként 18:00-20:00

INspirál Cirkuszközpont

ÁR: 40.000 HUF

Ezt mondják a szkeptikusok

 • Nincs időm…
  Az önmagunknak adott idő ezerszeresen megtérül. Az acroyoga mozgás és  kikapcsolódás egyben, ami olyan energiával tölt fel, amitől sokkal jobban bírod szusszal a hétköznapokat, hatékonyabban tudsz működni. Próbáld ki, megéri!
 • Eddig minden sport unalmas volt…
  Az acroyoga az egyik legizgalmasabb dolog az életemben, egyszer nem fordult elő, hogy untam volna.
 • Nem vagyok atléta típus…
  Én sem. És nem is ez a cél. Az acroyogát egy fantasztikus szabadidős elfoglaltságként építheted be az életedbe, a mozgásat lépésről-lépésre tanítjuk meg neked. Ne aggódj, figyelünk az egyéni igényeidre, és hozzád alkalmazkodva fejlesztjük a képességeidet.
 • Olyan veszélyesnek tűnik…
  Az acroyoga valóban akrobatikus elemeket tartalmazó mozgásforma, de egyáltalán nem veszélyes, ha tudod, hogy mit hogyan csinálj. Mi pedig pontosan azért tartjuk et a tanfolyamot, hogy tudd, hogyan csináld. Még a biciklizés is veszélyes, amíg nem tanulod meg.
 • Szép vagyok így is, minek sportoljak?
  A stressz okozta krónikus betegségek, a szív- és érrendszeri, a mozgásszervi problémák, a cukorbetegség… Hadd ne soroljam, mennyire fontos a megelőzés! Nem elég, ha hosszú az élet, a minőség a fontos!
 • Már késő, hogy én egy ilyet elkezdjek…
  Én 39 évesen kezdtem el acroyogázni, életem egyik legjobb döntése volt. Gyakorlóink 18-60 éves kor között vannak. Nem, nincs olyan, hogy késő.
 • Nem vagyok elég izmos, hajlékony, ügyes…
  Tényleg? Akkor talán gyere el, és legyél az! 🙂

Mit érdemes tudni?

Gyakori kérdések

 • Egyedül is jöhetek? – IGEN! A feladatokat csoportokban gyakoroljuk, ami egyrészt a biztonság miatt fontos, másrészt a szerepek kipróbálása fejleszti a tudásodat.
  2. Még sosem próbáltam, menni fog? – Attól függ, mit értesz ezalatt. Ha a legmerészebb haladó pózokra, akkor a válaszunk: még nem. Az órákat úgy tervezzük meg, hogy tanulhass. A saját tempódban, biztonságosan, folyamatosan. Filozófiánk szerint Róma sem egy nap alatt épült fel. Célunk, hogy biztos alapokon nyugvó tudással rendelkezz.
  3. Baj, ha nem nagyon sportolok/nem vagyok hajlékony/erős? – Kedvesem, azért vagyunk, hogy az legyél!
  4. Még sosem (Acro)jógáztam… – Ezzel mindenki így van az elején! Hangsúlyozzuk, hogy a kezdethez nagyon fontos elkezdeni.
  5. Milyen ruhában jöjjek? – Olyanban, ami kényelmes, de nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb vagy zokniban gyakorlunk.
  6. Van egy csomó parám, így is kipróbáljam? – Így a leginkább! Az órákon az első a biztonság, tanítjuk is, hogyan lehet egymást segíteni. Ha félelmeid vannak, akkor az AcroYoga óránkon pontosan azt a befogadó, megtartó, biztonságos közeget találod meg, ahol sikeresen dolgozhatsz a téged gátló félelmeken. És még valami: Te döntöd el, hogy meddig mész. Ha nemet mondasz, akkor elfogadjuk, de a bátorítást azért megkapod tőlünk. Lassanként te is megérzed majd, hogy érdemes bíznod magadban és másokban, mert az eredmény mindig felemelő!
  7. Baj, ha kések? – Igen. Érkezz 10 perccel kezdés előtt, és tiszteld meg gyakorlótársaidat pontosságoddal. A kezdő hangolókört azért adjuk Nektek, hogy átválthassatok a külvilág ezerfelé irányító ingereiből a fókuszáltság és stresszmentesség állapotába.
  8. Mik a lemondási feltételek és a tanfolyam általános tudnivalói? – Kérlek kattints IDE.
  9. Baj, ha megosztom ezt az eseményt? – Szerintünk nem, a megosztással a világbékéhez járulsz hozzá.
  10. Menjek? – Gyere!
 • Dátumok
  kezdés: 2023. október 6 18:00-20:00
 • 2023. október 6, 13, 20, 27, november 3, 10
 • Ár: 40.000 Ft
 • Mit tartalmaz az ár? A gyakorlati órákat, az Online Acroyoga kurzusunk első 2 részét, valamint az Acroyoga – elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz című könyvet

HITELESSÉG GARANCIA

Garantáljuk, hogy oktatóink képzettek és felkészültek, mindenki okleveles jógatanár, a képzés vezetője pedig az Acroyga International okleveles oktatója. A jóga és az acroyoga eredeti tanítását adják tovább mindannyian, szakmailag a mai kor elvárásainak megfelelő megalapozottsággal.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha meggondolod magad az első tanfolyami alkalom után és ezt helyben jelzed felénk, akkor visszafizetjük neked a regisztrációs díjon felüli összeget. Természetesen ebben az esetben a bónuszoktól is búcsút kell venned, reméljük nem okozol magadnak ekkora fájdalmat 😉

Készen állsz a változásra?

Akkor tarts velünk! Ha kérdésed lenne, írj az acroyogateam@gmail.com címre