Acroyoga és thai masszázs tábor hvar szigetén

2021. július 1-8.

Mi vár rád?

Acroyoga és thai masszázs tábor a tenger mellett

 

A tábor három alappillére az akrojóga, a jóga és a masszázs.

Akrojóga: Az akrojóga feladatokat úgy állítjuk össze, hogy a kezdő és haladó gyakorlók is megtalálják benne a kihívásokat. Ahogy azt az óráinkra járók már tudják, belekóstolunk akrobatikus elemekbe, álló- és L-basing feladatokba, izgalmas washing machine forgatásokkal készülünk.

Thai masszázs: Ujhelyi Péter a thai masszázs és a modern kötőszöveti szemlélet egyesítésével dolgozta ki az NFC (Nuad Fascial Concept) rendszert, ennek a komplex technikának az alapjain haladva tartjuk a thai masszázs foglalkozásokat.

Jóga: az erőnlétet, a rugalmasságot és a belefeledkezést adja. Egy reggeli órán áramlás élménnyel készülünk, ha kedved tartja, merülj bele.

Chi-kung: A csikung annak az útja, hogy megszabaduljunk a belső hőségtől (harag és nyugtalanság) és elérjük a természetes békét és nyugalmat. Rengeteg válfaja van, amelyek egy része lassú, egyenletes mozgást használ. A változatok különböző elveken nyugszanak, mint a Jin-Jang, Öt elem, de mind egyetért abban, hogy a csi az élet alapja.

A gong jelentése munka, tehát a csikung (chi gong, qi gong) az életerővel történő gyakorlás, vagy az energia mozgatása.

Közösség

Számunkra az egyik legfontosabb dolog a közösség. Szeretnénk, ha úgy mennél haza ebből a táborból, hogy sok új barátot kaptál az élményeid mellé. Éppen ezért olyan közösségépítő játékokkal készülünk, amelyek nemcsak izgalmasak, érdekesek és viccesek, de általuk magadat és a másikat is jobban megismerheted.

Figyelünk arra, hogy mindenki mindenkivel gyakoroljon, játsszon, ismerkedjen. Senkit sem hagyunk magára. Elsődleges szempontunk, hogy odafigyelünk rád, a kéréseidre, az igényeidre. Segítünk és támogatunk, ahogyan ti is egymást!

Ha eljössz, bekerülsz a mettába, vagyis abba a közegbe, ahol jóakarat, barátságosság, jószándék, kedvesség, közeli hullámhossz, és a mások érdekeivel való törődés uralkodik. A metta nem magától jön létre, mi teremtjük. Ehhez fontos a körceremónia, ahol nemcsak mantrázunk, hanem meditálhatunk is, beszélgetünk, elkezdjük érezni egymást.

Valljuk, hogy az érintés legalább olyan fontos, mint az evés vagy az ivás. Utóbbiak hiányától hamarabb merül ki a szervezet, de érintés nélkül is csak sínylődünk. Az egészséghez kell a kapcsolódás, nemcsak szavakkal, gesztusokkal, hanem érintéssel is. Mivel a mai világból kiveszni látszik ez a fajta kontaktus, fontosnak tartjuk, hogy visszahozzuk, megmutassuk, hogyan kell és lehet vele bánni, hogyan lehet kezelni, hogyan lehet jól adni és jól kapni.​

Teljes ellátás

Napi háromszori vegetáriánis étkezés, kérésre vegán étrendet is tudunk biztosítani. Kérlek jelezd, ha ételallergiád van.

Olyan finomságokat kapsz, hogy mind a tíz ujjadat megnyalod utána.

Első nap vacsora, utolsó nap reggeli.

A tábor szabadnapján az étkezés egyénileg megoldandó, de ha velünk tartasz kirándulni, akkor együtt ülünk be egy étterembe, ahogy tavaly is.

Minden nap korlátlan napközis tea és gyümölcs fogyasztást biztosítunk. Szakácsunk Orsi, akinek kedvessége, szakmai tapasztalata garancia a csodás falatokra.

Szállás apartmanokban

A tábor számára fenntartott kétszintes házban 6 apartman van, mindegyikben van konyha, fürdőszoba. 4 illetve 2 személyes apartmanok állnak rendelkezésre.

Az apartmanokat az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és távozáskor 10 óráig kell elhagyni.

Zero waste tábor: törekszünk a lehető legkevesebb szemetet termelni. Tégy így Te is!

Hozz fürdős lábbelit, kavicsos a tengerpart!

Utazás

A táborba való lejutást a táborozók többféle módon oldhatják meg.

  1. egyénileg (autóval, vonattal vagy Flix busszal)
  2. telekocsis rendszerben, aminek táblázatát elküldjük igény esetén
  3. közösen bérelt mikrobusszal: 2020-ban így az utazás költsége 35.000 forint volt fejenként. Az a tapasztalatunk, hogy egy bérelt 8 személyes mikrobusszal nagyon gazdaságos utazni.

Az autónál körülbelül 2 tank benzinre lesz szükséged, az autópályadíjak (egy irányba kb. 10.000 Ft), + az autós komp díja (körülbelül 16.000 Ft). A drveniki komp olcsóbb, kb. 5000 Ft, de akkor a szigeten még 58 km-t kell autózni a táborig. A spliti komp érkezési helye 10 km-re van a táborhelytől. Gyalogosan 2000 Ft átkelni Splitből, ha valaki így érkezik, megszervezzük neki az autós utat a táborhelyig.

A szigetre komppal lehet átkelni. Az egyik komp Splitből, a másik Drvenikből jön. Ha az autó mellett döntesz, gyere az autópályán Splitig.

Tanárok

Vajnai Melinda
Okleveles AcroYoga International oktató, AcroFit tréner, Gerincjóga oktató

Ujhelyi Péter
TestSzobrász mester, thai masszőr, AcroYoga oktató

A 2020-as tábor képekben

Ár

Első 10 jelentkező

130.000 forint

Tartalmazza a szállás, az étkezések és a programok díját.

normál ár

140.000 forint

Tartalmazza a szállás, az étkezések és a programok díját.

foglaló

40.000 forint

A jelentkezés utáni 10 munkanapon belül kérjük, hogy küldd el számlaszámunkra a FOGLALÓ díját. Jelentkezésed csak ennek befizetésével érvényes!

A jelentkezés módja és a lemondási feltételek

A táborba akkor foglaltad le a helyedet, ha az emailes jelentkezés után 10 munkanapon belül befizetted a foglalót, 40.000 forintot.

A foglalót lemondás esetén NEM térítjük vissza! Ha mégsem tudsz jönni, helyedet átadhatod egy barátodnak.

Abban az esetben, ha kormányzati rendelkezések a tábor megtartását lehetetlenné teszik, a befizetett díjat 100 százalékban visszautaljuk neked.

Számlaszám: 11773054-00819059, VAJNAI MELINDA

A díjazást nem csökkenti, ha a programoknak csak egy részén tudsz részt venni.

Visszamondási feltételek: Ha a táborba jelentkező visszamondja tábori részvételét, akkor a tábor szervezői csak a foglalón felüli befizetést térítik vissza. Az utalás közlemény rovatába ezt írd: HVAR-SAJÁT NÉV

Kérjük, hogy a számla kiállításához add meg a nevedet és a címedet az emailes jelentkezésben!

A jelentkezés után emailen keresztül elküldjük a szerződést, amelyet kérjük, hogy írj alá és juttass vissza hozzánk!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

kövess

Csak néhány kattintásra vagy további izgalmas tartalmaktól.