Funkcionális testtartásfejlesztés (NFC) tanfolyam

40.000,00Ft

A testtartásfejlesztés teljesen új rendszere 6 hét alatt

Ha már a saját bőrödön érzed, hogy az optimálistól elmozdult (direkt nem a helytelen szót használjuk) testtartás milyen nehézségeket okoz a mindennapjaidban, akkor ideje, hogy cselekedj!

A testtartás optimális irányba való terelése elsősorban nem esztétikai, hanem egészségügyi kérdés. A kompenzációkkal fenntartott testtartás először akut, később krónikus mozgásszervi problémákhoz vezet.

Gerincsérv, ízületi kopások, gyulladások, teniszkönyök, banyapúp, bütyök – hogy csak néhányat említsünk a lehetséges kimenetelek közül, amelyek elkerülhetőek lennének a célzott és rendszeres testtartás-fejlesztésre szánt idővel.

Komplex módszer – 6 hét alatt eredmény

Garantáljuk, hogy ha velünk tartasz ezen a 6 hetes tanfolyamon, együttműködsz, tanulsz, folyamatosan gyakorolsz, akkor testtartásod az optimális irányba változik.

A testtartási minták átrendeződése hosszú, mi több, állandó folyamat. El tudsz indulni a változás felé 6 hét alatt, sőt, látható, érezhető változásokat élsz majd át. A tartós hatáshoz azonban a teljes életen át tartó állandó odafigyelésedre van szükség ezután.

Mi megtanítjuk, hogy milyen gyakorlatokkal, milyen gyakorisággal, milyen módon tudod majd a nálunk megtanultakat beépíteni az életedbe.

A kezdő lépést adjuk meg és irányt mutatunk, a sikerhez pedig te kellesz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Funkcionális testtartásfejlesztés (NFC) tanfolyam” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük