A változás benned van

Acroyoga magánórák

  • Kik jönnek hozzánk magánórára?
  • Akik nem érnek rá csütörtökön, így nem tudnak csatlakozni a rendszeres vezetett óránkhoz.
  • Akik elfoglaltak, és fontos nekik, hogy hétköznap délelőtt vagy akár szombaton tudjanak órát venni.
  • Akik szeretnének egyéni figyelmet.
  • Akik félénkebbek eleinte, és jobban érzik magukat két tanárral, mint egy nagy csoporttal.
  • Akik gyorsabban szeretnének tanulni.

Fejleszti a testtudatot, enyhíti a mozgásszervi problémákat

Robbantja az örömhormonokat

Fittebbé, vidámabbá, motiváltabbá tesz

NuadTeam testszobrász2

Ezeken az alkalmakon nem csak az acroyoga technikára tudunk figyelni, hanem a tartásodat is megvizsgáljuk, és személyre szabott nyújtásokkal segítünk téged az optimális testtartás eléréséhez. Péter TestSzobrász szemmel felméri az aktuális állapotodat, és gyakran a levezetésben a thai masszázs technikák mellett kötőszöveti manipulációs fogásokkal is kezel.

Személyre szabott feladatok a bemelegítéstől a nyújtásig, felépített tematika, testtartásjavító tanácsadás – ez vár rád magánóráinkon!

A foglalkozások 90 percesek. Ha egyedül jössz, akkor 10.000 forint / 90 perc, ha párral, akkor kettőtöknek 18.000 forint.

Az acroyogának mára két fő ága fejlődött ki, az egyik az ún. lunar, és a solar gyakorlás. Előbbi terápiás jellegű, thai masszázs alapokkal, amikor a cél a különböző pozíciók során a regeneráció, a nyújtás és a pihenés. A solar gyakorlásban az akrobatikus elemeké a főszerep. A solar feladatok rendkívül sokrétűek, az átkötések, flow-élmények ugyanúgy, mint a dobások, emelések, dinamikus forgatások szerves részét képezik.

Az alap a base, vagyis az a tartóember, aki vagy a földön fekszik (L-basing), vagy pedig álló pozíciókban tartja meg a flyert. A flyer repül, vagyis ő van a magasban.

A gyakorlásban elengedhetetlen szerepe van a segítőnek, vagyis a spotternek, akinek az a feladata, hogy az éppen gyakorlók testi épségére ügyeljen. A spotter felelősségteljes feladatát ugyanúgy tanulni kell, mint a base és a flyer technikáit.

Ebben a sportban a szerepek cserélődnek, mindenki lehet base és fyer is, a spotteri feladatokat pedig teljesen természetesen váltogatjuk a különböző feladatok közben.

 

Azért imádjuk ezt a sportot, mert vidám, pörgős, kihívásokkal teli és sosem tudunk beleunni. Az acroyogában minden alkalommal újdonságokkal találkozunk, ami megadja nekünk azt az adrenalinlöketet és jókedvet, amire nagy szükségünk van.

Az acroyoga fejleszti a kreativitást, növeli az önbizalmat, és segítségével elhiszed, hogy az eddig lehetetlennek hitt dolgokra is képes vagy. Ilyenkor mindig van lehetőséged eljátszadozni azzal, hogy éppen mire vagy képes, mire képes a partnered, és hogy együtt mit tudtok létrehozni.

A hangsúly itt a közös munkán, játékon van, az acroyoga mindenképpen páros, közösségi élmény. A vezetett órák azért előnyösek, mert ilyenkor lehetőség van egy-egy mozdulat korrekt elsajátítására védett környezetben.

 

Ár:

10.000 forint/alkalom – 1 főnek

18.000 forint/alkalom – pároknak

Tanárok:

  • Ujhelyi Péter – TestSzobrász mester
  • Vajnai Melinda – Acroyoga International oktató, Gerincjóga oktató

Próbáld ki te is!

Tegnap voltam életem első acroyoga óráján, ahol mindjárt madárnak is néztek. De ezt kivételesen egyáltalán nem bántam.🙂 Ez ugyanis az egyik pozíció neve, amit gyakoroltunk. Noha a sport, a mozgás mindig is életem fontos része volt, most egy számomra teljesen új világba csöppentem, amit mégsem éreztem idegennek, hála a kedves és felkészült oktatóknak és a szuper csapattársaknak, akikkel együtt szárnyalhattam. Nekem már az első óra is sokat adott, úgy érzem, régóta valami ilyesmit kerestem. Lehet, hogy megtaláltam. Köszönöm!

Ági

Fantasztikusak vagytok orarol orara!!! mindig akad uj csemege, kihivas es sikerelmeny, idealis aranyban!!! A Ti oratokon en mindig azt erzem, hogy mindenki eleg figyelmet kap ❤ Koszonom!!!

Zsuzsi

Egy nyári Margit-szigeti délutánon mentem el először Melinda és Peti acroyoga órájára. Mind a ketten egy öleléssel fogadtak és azonnal csapattagnak éreztem magam. Egy játszótéren találtam magamat felnőtteknek. Azóta is minden alkalommal önfeledve, nevetve, erőlködve, esve és repülve, egymást támogatva repül el az idő és az óra alatt nekem sikerül teljesen kikapcsolnom a külvilágot, csak a jatszótér van és mi. Sok játék, thai masszázs, vidám hangulat és nagyon jó társaság amitől igazán szuper ez a csapat. Csak a 2 óra kevés! 🙂
Astral Mistral

Készen állsz a változásra?

Hívj telefonon és egyeztessünk időpontot!

+36 30 965 96 96 (Vajnai Melinda)