Megjelent az akrojóga könyvünk!

Akrojóga

elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz

Magyarország első akrojóga könyve

Nehezen mozgatod? Megmozdulsz és nyilall? Estére már mindig fáj? Mosolyogva mondod, hogy egy bizonyos kor felett ez már kötelező? Nem, nem az! A mozgásszervi problémák megjelenése nem sorsszerű, nem is elkerülhetetlen, ha teszel az egészségedért.

Ez a könyv egy olyan mozgásformát mutat be, amellyel fájdalom nélküli életet élhetsz vagy jelentősen javíthatod az esélyeidet erre. És akkor még csak a fizikumról beszéltünk, a szellemről és a lélekről semmit.

Ezt a könyvet azért írtuk, hogy bemutassunk egy hazánkban javarészt ismeretlennek számító mozgásformát, másrészt arra is vállalkoztunk, hogy megmutassuk: az akrojóga mindenkinek való.

Nincs olyan, hogy béna vagy, öreg, nehéz. Képes vagy rá. Persze nem azonnal és nem mindenre. Nem ugyanúgy, ahogy a másik. Ne is őt nézd, figyeld csak önmagadat és örülj a saját sikereidnek!

Ez itt egy lépésről-lépésre útmutató a világ egyik legmókásabb, legkreatívabb, legjátékosabb, leghatékonyabb mozgásrendszeréhez, amely a mélyizomzat felébresztésével és megmozgatásával hatékony tartásjavító és személyiségfejlesztő hatással bír. Használd egészséggel és szabadon!

Szerzők: Vajnai Melinda – AcroYoga International oktató, Gerincjóga oktató

Ujhelyi Péter TestSzobrász mester, AcroYoga Instruktor

 

Rendeld meg most!

És elküldjük neked!

a változás benned van

Az élet mozgás, a mozgás élet

Ez nem egy egyszerű használati útmutató a pózok felvételéhez. Ebben a könyvben nem csak az akrojóga alapgyakorlatait vesszük sorra képekkel és részletes magyarázatokkal.

Ebben a könyvben nem arról írunk, hogyan sportolj.

Mi egy mozgásformáról és egy életmódról írunk.

Arról, hogyan tekints önmagadra, a másikra, hogyan műveld a tested, hogyan alakulhatsz fizikai, szellemi és lelki szinten egy mozgásforma segítségével, és ezen keresztül hogyan alakulnak majd a kapcsolataid is.

Ez a könyv többéves munkánk, tanulmányaink, tapasztalatunk, élményeink gyümölcse. Az egészség és az öröm általunk élt és tapasztalt esszenciája.

Az akrojóga alappózain túl egy egész világot tárunk fel az olvasónak, amiben az önfeledt mozgás és a játék ereje segít visszaadni azt a felszabadultságot, ami mindenkinek jár!

Részletesen írunk az akrojóga fizikai és lelki hatásairól, a biztonságos gyakorlásról, a thai masszázsról is. Ujhelyi Péter TestSzobrász mester munkájának hála, élvezetes, olvasmányos és a mindennapokban hasznosítható tudást adunk át a testtartás javításáról, az okos mozgásról, elmondjuk, hogy mi az a fascia és hogyan lehet direkt és indirekt módon manipulálni az optimális testtartásért.

Elmondjuk, hogy mire érdemes figyelni az akrojógában és az életben is, ha együttműködésre kerül a sor, szót ejtünk az erőszakmentes kommunikációról, a stresszcsökkentés módjairól, a fordított testhelyzetek hatásairól és a metta erejéről is.

Akrojóga? Az mi?

Ezt a könyvet azért írtuk, hogy bemutassunk egy hazánkban javarészt ismeretlennek számító mozgásformát, másrészt arra is vállalkoztunk, hogy megmutassuk: az akrojóga mindenkinek való.

Az akrojógához három dolog kell: kíváncsiság, bátorság és bizalom. Emlékezz vissza, mikor voltál utoljára kíváncsi vagy bátor? Mikor bíztál magadban és másokban?

Az akrojógával visszaépítheted az életedbe ezeket a veled született, de talán már régen elvesztett képességeidet.

Lehet, hogy évek óta most sportolsz először, lehet, hogy már komoly mozgásos múltad van, mindegy. Most te és a partnered a saját szinteteknek megfelelően, a testtudat fokozatos fejlesztésével, figyelemmel és türelemmel a másik iránt képessé válhattok kihozni magatokból és egymásból a legtöbbet.

Elképesztő változást érezhetsz meg alig néhány hét alatt fizikai, lelki és mentális szinten.

Megmutatjuk az alapokat és megkapod egy ötrészes oktató videósorozat első részét is. Ha tanácsra van szükséged, keress minket személyesen az óráinkon, levélben vagy online tanácsadáson!

(Mozgásszervi panaszok esetén konzultálj szakemberrel edzés előtt!)

Rendeld meg most!

És elküldjük neked!

Rólunk mondták

Az akrojóga első benyomása a következőkről szólt: bizalom, csapatmunka, jelenben lenni, kommunikáció, egymásra figyelés, öröm, koncentráció, kölcsönös megértés, kreativitás, kitartás, segítőkészség, vidámság, határok eltávolítása és megérzés is.

Csodálatos tanárok, végtelen türelemmel, odafigyeléssel, építő gondolatokkal segítettek, hogy hétről-hétre átlépjem a határaimat, fejlődjek és magam mögött tudjam hagyni a félelmeimet.

Nagy javaslat ezzel foglalkozni a férfiaknak, itt elég gyorsan lehet sikert megtapasztalni, megélni saját magunkat. És ahogy tudjuk, a férfit nehéz motiválni siker nélkül hosszú távon.

Náluk tanultam az alapokat és annál is többet. Szenzációs tanárok és emberek. Ha van lehetőséged és időd, látogasd meg őket.

kezdet

változtass a feltételes módon

a változás benned van

Mikor találkozhatsz velünk?

Akrójóga órák:

hétfő 18:30-20:30

csütörtök 19:00-21:00

Nyári órarend: CSAK HÉTFŐN a Bikás parkban 18:30-20:30

Magánórák: előzetes időpontegyeztetés alapján

TestSzobrász kezelés: előzetes időpontegyeztetés alapján

Ilyen az acroyoga velünk