Most igazán megismerheted a párodat!

6 hetes online kapcsolat fitness acroyogával

Azt mondják, hogy aki kíváncsi, az hamar megöregszik. Mi pedig azt mondjuk, hogy aki kíváncsi, az talál.

Mit? Itt például a tökéletes kapcsolatot. Dehogyis, el ne hidd senkinek! Tökéletes kapcsolat nincs, viszont van ELÉG JÓ kapcsolat.

Hogy az milyen?

Amiben a bizalom önmagad és a másik iránt működik, amiben van humor, elfogadás, kitartás, erő, odafigyelés, gyakorlás, lehetőség a hibázásra, a megbocsátásra, a kiakadásra és a megnyugvásra, az őszinteségre, a gyengeségre, az erőre és a fáradtságra. Ahol elfogadnak, és elfogadsz, pont, ahogy Mark Darcy mondta a Bridget Jones Naplójában:

 

nagyon tetszel, ahogy vagy.

Mindenkinek, így neked is jár az esély egy olyan nyílt és őszinte kapcsolatra, ahol pont olyannak szeretnek, amilyen vagy. Ahol nincs megjátszás, játszmázás, ahol felnőtt üzemmódban játékosan tudtok kapcsolódni.

Az acroyoga gyakorlás erre remek esély.

Ismerd meg önmagadat és a párodat úgy, ahogy eddig talán sosem nyílt erre alkalom. A közös hobbi elképesztően erős kapocs, ha ez a közös hobbi egyben egy mozgásforma is, akkor tényleg tiétek a főnyeremény.

Használjátok ki ezt az alkalmat arra, hogy valami meglepően újat fedezzetek fel!

 

Ez a program nem való mindenkinek és nem oldja meg az összes problémátokat!

A közös acroyoga gyakorlás nem csodaszer. Mi sem vagyunk varázslók. Egy dologban tudunk támogatni benneteket: hogy egy elfogadó, tudatos, komolyan játékos közeget teremtsetek magatoknak az acroyoga gyakorlások segítségével.

Ez a program megadja az esélyt a változásra, az együtt alakulásra. Nem lesz könnyű. De nem is nehéz. Pont olyan lesz, amilyen lelkiállapotban éppen vagytok. Egy a fontos: figyeljetek oda önmagatokra és egymásra, vegyétek észre, hogy éppen mi történik, és élvezzétek a mozgást, a kihívást. Legyetek kreatívak, bevállalósak, játékosak, pont, mint a gyerekek.

Fontos, hogy a 6 hetes online kapcsolat fitness acroyogával nem egy párkapcsolati kríziskezelő! Melinda Acroyoga International oktató, Péter pedig TestSzobrász mester. Mi abban segítünk, hogy felfedezzetek egy közös kapcsolódási pontot, és jobban ráláthassatok a miértjeitekre.

 

 

Ezt kapod a 6 hetes programban:

Az Akrojóga – elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz című könyvünk adja a 6 hetes program alapját.

A heti feladatokhoz a könyvből konkrét útmutatást kaptok heti leveleinkből. Pontosan megadjuk, hogy mely oldalakat olvassatok át, milyen feladatokat és hogyan végezzetek el.

Felveszünk titeket egy zárt Facebook csoportba, ide várjuk majd a gyakorlatokról készült videókat.

Az elküldött videókat elemezzük, javítunk, támogatunk, figyelünk rátok.

Egy 30 perces online konzultációt is biztosítunk a program végén, az időpontot egyeztetjük veletek.

A feladatok között olyan kérdéseket is kaptok, amik a gyakorlás lelki-szellemi oldalát segítenek megérezni és megérteni. Segítünk, ha elakadnátok, kérdésetek lenne vagy egyszerűen szeretnétek megosztani egy tapasztalatot.

Írjatok nekünk a program közben is, várjuk a leveleket vagy a messenger üzeneteket.

Szeretnénk, ha aktívak és lelkesek lennétek, rajtunk biztosan nem fog múlni a rendszeres gyakorlásotok.

A programba folyamatosan lehet csatlakozni, és akkor végzitek el a feladatokat, amikor szeretnétek.

A 6 hetes program ára: 7.990Ft

 

 

Többéves tanári tapasztalatunkat gyűjtöttük össze ebben a programban, arra koncentrálva, hogy megmutassuk, másként is lehet: játékosan, könnyedén és tudatosan, szenvedéllyel.

A gyakorlás legfontosabb elméleti és gyakorlati alapjait összegyűjtöttük a könyvünkben, például a könyv segítségével megtanulod azt is, miért olyan nagyon fontos a közös hangolódás a gyakorlás előtt. Amikor azt mondják, hogy a testmozgás alapja a bemelegítés, akkor az nem egy üres frázis, hanem a biztonságos gyakorlás alapja. A hangolódás pedig a bemelegítés nulladik lépése.

Őszintén meglepődnél, ha elmesélném azokat az eseteket a tanításunk alatti időkből, amikor valakiknél kimaradt a hangolódás. Mellékesen jegyzem csak meg, de egészen biztos vagyok benne, hogy az itt tanult új képességek a párkapcsolatodon kívül az életed számos más területén látványos változásokat fognak hozni neked és a párodnak. Hiteles magabiztosságod és kifinomultabb kommunikációs képességeid például a munkádban, a barátaiddal, de akár a hétköznapi ügyintézéseid során is segítségedre lesznek majd.

Szakterületünk az acroyoga és a TestSzobrászat. Ezért írtuk meg Magyarország első acroyoga könyvét, amiben ennek a páratlan mozgásformának a testi-lelki-szellemi hatásait foglaltuk össze olyan holisztikus szemlélettel, ahogy az egész világot is nézzük. Azt akartuk, hogy észrevedd azt a fantasztikus egységet, amiben létezünk mindannyian. Vegyétek kézbe a párkapcsolatotok alakítását most azonnal, hiszen ez a program a könyvvel együtt ebben nyújt segítséget nektek! Elég a próbálkozásból és a bolyongásból, legyetek tudatosak!

 

 

Többről van itt szó, mint a párkapcsolat harmonikusabbá tétele

Megmutatjuk neked, hogy nem ördöngösség elérni azt az állapotot, amiben jól érzed magad a bőrödben. Nem tökéletes leszel, nem a kapcsolat lesz tökéletes, hanem a hozzáállásod változik meg egy sereg dolog iránt.

Megmutatjuk, hogy mennyire szép, hogy nem vagy hibátlan, hogy szabad tévedni, próbálkozni. Hogy a játékosság áldás, és ha már el is felejtetted, akkor nagyon hamar vissza fogsz emlékezni, milyen volt gyermekinek lenni.

Megérzed, hogy a tökéletesség unalmas, hogy mennyi minden él benned, ami alig várta, hogy előbukkanjon, hogy a kreativitás mekkora áldás, hogy a mozgás felszabadít és jól esik röhögni önmagadon.

 

EGYSZERŰ MEGOLDÁSOK:

A világ komplikált, az acroyoga egyszerű. Csak gyakorolsz, a többi jön magától.

 • a 6 hetes kapcsolatmegújító program akkor is működik, ha egyáltalán nem számítasz rá.

 • mi az a Bábu játék? Miért jó, ha bábu vagy?

 • ezt már akár aznap este is csinálhatjátok, amikor kézhez kapjátok a könyvet: közös egyensúly-gyakorlatok a harmóniáért.

 • hogyan vedd komolyan a játékot? Mit tegyél ahhoz, hogy egyhegyűvé tedd az elméd, ezzel tökéletesen eltávolodva a napi őrült mókuskeréktől? Zsuzsi és Balázs példája.

 • A közös hobbi kvintesszenciája a közös sportolás. A közös sportolás piramisának csúcsán pedig az acroyoga áll. Miért?

 • minden amit tudni akartál az igazi örömszerzésről, de sosem merted megkérdezni. 6 kipróbált módszer a hatékony gyakorláshoz, ami mindenkinek beválik.

 • mitől játék a játék?

 • hogyan építsd az intimitást a thai masszázzsal, és mit is jelent az intimitás valójában?

 • a félelmek és a fájdalom – kell ez neked?

 • hogyan fogadd a kritikát?

 • mi az a három dolog, ami gátolhat a fejlődésben?

 • hogyan semlegesítsd a sérelmeket és megbántásokat, amikor a gőz kicsap a füleden?

 • gyakorlati feladatok a legalapabb szinttől felépítve.

 • hogyan ápold a kapcsolatodat naponta a gyakorlással és mi a helyzet a Csillagok háborújával?

 • mikor van rendben, ha begurulsz?

 • a siker receptje az acroyogában is…

 • mik azok a helyzetek, amikor igenis abba kell hagyni a gyakorlást?

 • megtaláljátok a közös szótárat? Muszáj lesz, mert másképp borultok.

 • mennyi idő a változás? Attól is függ, hogy mit raksz bele.

 • mélyvonal, strandtest és a fascia? Egyáltalán miért érdemes ezekről tudnod?

 • bénának érzed magad, mert nem tudsz beszélni az érzéseidről? Most elkezded ezt is megtanulni, mert másként nem fog menni a közös gyakorlás.

 • miért jó, ha a feje tetejére áll a világ?

Ezeket mind megtudjátok a könyvből és a programból, de ez csak a jéghely csúcsa.

Az igazi kaland ezután jön.

Megérdemlitek, hogy kimaxoljátok a közös lehetőségeket.

Mi segítünk, hogy az acroyoga okos gyakorlásával ezt elérjétek.

 

Hajrá!

 

 

Üdvözlettel, Melinda és Péter

7990 forint / pár!

6 hét, 1 könyv, 1 edzésterv, minden hétre új feladatsor, folyamatos tanácsadás a 6 hét során, egy zárt Facebook csoportba való felvétel, online konzultáció a program végén

vélemények a könyvről