Akció!

6 hetes kapcsolat fitness

7.990,00Ft

6 hetes kapcsolat fitness

A közös edzés új dimenziókat nyit meg minden kapcsolatban. Hogyan figyelsz a másikra? Hogyan mondod el neki, mire van szükséged? Hogyan hallgatod meg őt? Hogyan ellensúlyozzátok egymás gyengeségeit és hogyan erősítitek egymást? Hol a közös nevező? Kitaláltunk egy programot, amelynek segítségével felfedezhetitek, mekkora erő rejlik bennetek. Kíváncsi vagy arra, mire vagytok képesek együtt? Akrojógázzatok!

Minden héten új feladatokat küldünk, amiknek a megoldásához csak fel kell lapoznotok az Akrojóga – elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz című könyvet!

Ha jelentkeztetek, postára adjuk a könyvet, és máris érkezik a megadott email címre az első hét feladata. Kérdéseiteket az acroyogateam@gmail.com címre várjuk (minden héten egyszer), a feladatokról készült videókat pedig küldjétek el messenger üzenetben, ha szeretnétek.

Kategória:

Közös erősítés, nyújtás, egyensúly-gyakorlatok, thai masszázs, akrojóga egyben! Fejleszd a kapcsolatot sporttal! Ha szeretnéd új oldaláról megismerni a párodat, ha szívesen találnátok új hobbit, ha játékosságra vágytok, kikapcsolódásra, szuper együtt töltött időre, akkor nevezzetek be a 6 hetes kapcsolat fitnessre! Segítünk, hogy kihozzátok magatokból és egymásból a maximumot.

A frissen megjelent akrojóga könyvünk lesz az útmutató, de a tapasztalataitokat, kérdéseiteket hétről-hétre várjuk. Küldjétek el a feladatok videóit, mi pedig segítünk, ha elakadtok!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„6 hetes kapcsolat fitness” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.