Akrojóga könyv

3.490,00Ft3.880,00Ft

224. oldal

Kiadó: Bioenergetic, 2020.

Szerzők: Ujhelyi Péter, Vajnai Melinda

Postán küldjük ki neked, ezért fontos, hogy pontosan add meg a szállítási címedet!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Nehezen mozgatod? Megmozdulsz és nyilall? Estére már mindig fáj?

Mosolyogva mondod, hogy egy bizonyos kor felett ez már kötelező? Nem, nem az! A mozgásszervi problémák megjelenése nem sorsszerű, nem is elkerülhetetlen, ha teszel az egészségedért.

Ahányszor azt érzed, hogy már át kéne lépni a küszöböt és megmozdulni, gondolj arra, hogy megéri.

Hogyan indulj el?

Ez persze sokszor nem elég, mivel a tudat, hogy jó lenne valamit megtenni, még nem lendít túl a holtponton. A csodamódszer egyszerű, olyan mozgásformát keress, amiben örömödet leled. Ami változatos, játékos, izgalmas, sosem tudnád megunni. Nem ismersz ilyet? Akkor még nem ismered az akrojógát!

Fájdalommentes élet?

Ez a könyv egy olyan mozgásformát mutat be, amellyel fájdalom nélküli életet élhetsz vagy jelentősen javíthatod az esélyeidet erre. Ezzel a könyvvel elméleti és gyakorlati útmutatót kapsz, ami nemcsak egy mozgásforma alapjait mutatja be, hanem segít, hogy egészségesebb, vidámabb és bátrabb életet élj.

Egy könyv a mozgás szeretetéről

Ezt a könyvet azért írtuk, hogy bemutassunk egy hazánkban javarészt ismeretlennek számító mozgásformát, másrészt arra is vállalkoztunk, hogy megmutassuk: az akrojóga mindenkinek való. Próbáld ki ezt a mozgásformát, hogy játékosan fejleszthesd a tartásodat, javíthatsd a közérzetedet és rengeteg barátot is szerezz. Mondj búcsút a fájdalomnak!

Az Akrojóga könyv Magyarország első olyan kiadványa, amelyik ezzel a mozgásformával foglalkozik, és bemutatja a nagyközönségnek. Az alappózok helyes felvételén és kivitelezésén túl a könyv számos kérdést érint.

Hogyan lehet és érdemes együtt sportolni? Milyen az erőszakmentes kommunikáció a sportban, hogyan teremtheted meg azt a közeget a gyakorlások során, amelyben mindketten jól érzitek magatokat és eredményesek lesztek együtt?

Mik az akrojóga fizikai hatásai a szervezetre, hogyan érdemes nyújtani, hogyan lehet a testtartást indirekt módon javítani, hogyan mozoghatsz okosan és melyek a fordított testhelyzetek fizikai előnyei? Miért fontos az érintés, és hogyan tud az érintés hatékony terápiás eszközként működni a tartásjavításban?

Beszélünk az akrojóga lelki hatásairól és ezek mechanizmusáról, a stresszcsökkentésről, az önbizalomról és a bizalomról, a közösség erejéről és a csoportdinamikáról is. Kifejtjük, hogy mit is jelent az önfeledt játék, és milyen egyértelmű pozitív hozadékai vannak. Mindemellett beszélünk a bemelegítésről, a biztonságos gyakorlás alapjairól, feltételeinek megteremtéséről, részletesen írunk edzéstervről, a páros bemelegítésről, adunk tippeket és ötleteket.
Külön részt szentelünk a thai masszázsnak, részletes képi és szöveges útmutatóval.

A metta erejét, a csoportkohéziót és a közösség támogató jelenlétét sem hagyjuk ki.

További információk

Átvétel módja

Személyes átvétel (térítésmentes), Fox Post (1200 Ft), Postázva (1 csomag 390 Ft)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Akrojóga könyv” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.