A változás benned van – Finomérintéses kötőszöveti masszázs, a Terítő kezelés

Terítő kezelés – egy különleges masszázstechnika

A Terítő kezelés egy különleges masszázstechnika, finomérintéses kötőszöveti manipuláció, amely a testrészekben újranyitja az energiaáramlás útját.

A masszázs során a kezelő a test úgynevezett felszíni vonalait dolgozza át, az érintés könnyed, ellazító.

Ez a masszázs a testet holisztikus egységként kezeli, célja, hogy a problémák okát azonosítsa, enyhítse, és ne pusztán tüneti kezelést nyújtson. A masszázs során a vendég folyamatos visszajelzései iránymutatóak, ugyanúgy, mint a TestSzobrász kezeléseknél.

A Terítő kezelés finomérintéses masszázstechnikája segít a mobilizációban is, regeneráló, helyreállító ereje már egy kezelés után is megkönnyebbülést hozhat.

A kezelés akkor fejti ki hatását ideálisan, ha háromszor ismétlik. Ennek a sorozatnak a gyakoriságát a vendég igénye dönti el elsősorban, a kezelések között azonban minimum egy hét szünetet érdemes tartani, hogy a masszázs kifejthesse hatását, a fascilális rendszer alakulhasson és a további irányt előnyösen meg lehessen határozni.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Terítő masszázs akkor a leghatékonyabb, ha a kezelések megfelelő mozgással egészülnek ki, amire a találkozások során javaslatokat is teszünk.

A kötőszöveti fascia felső rétegeinek érintése segít a blokkoldásban, a bőr felületétől a a mély struktúrák határáig terjed a masszázs hatótávolsága.

A Terítő kezelést azoknak ajánljuk, akik számára az ellazító, könnyedebb masszázstechnikák a vonzóak.

A Terítő kezelés sajátossága, hogy gyors energiafeltöltést ad, az esetleges fájdalmak, nehézségek feloldódhatnak, megszűnhetnek.

A kezelés (masszázs) segít a különböző testérzetek tudatosításában, a fasciális rövidülések és megnyúlások beazonosításában, a testtudat növelésében.

A Terítő kezelés betekintés enged a TestSzobrász kezelés technikájába.

Ez a masszázs fejleszti a testtudatot, enyhíti a mozgásszervi problémákat

Enyhíti a kötőszövet felületi feszültségeit

Feltölti az energiaraktárakat

teritő kezelés

A Terítőkezelés olyan masszázstechnika, amelynek alapja a TestSzobrászat.

Érdekesség, hogy az NFL amerikai foci ligába való bejutásért edzőtáborozók részesülnek a Terítő kezelésekben. Ez a másnéven Lágy-Rolfing kezelés nagyban hozzájárul, hogy a versenyre való felkészülés alatt a legnagyobb megterhelés mellett is sérülésmentesen és effektíven készülhessenek.

A Terítő kezelés rendkívül hatékony a felszíni feszültségek oldásában, ha gyors segítségre van szükség, akkor ez az egyik legjobb masszázstechnika.

Ár: 15.000 forint/alkalom (60 perc)

Próbáld ki te is!

Készen állsz a változásra?

Időpontegyeztetés:

Ujhelyi Péter (+36 36 495 18 67)