Acroyoga tábor a Három Kincs Völgyében

2024. június 14-16 Bátorterenye

Mi vár rád?

A tábor alappillérei az akrojóga, az akrobatika, a jóga és a thai masszázs.

Akrojóga és akrobatika: A gyakorlást két csoportra osztjuk, kezdőre és haladóra. Idén a célunk, hogy rengeteg új dolgot tanítsunk nektek, magasabb szintre emeljük a gyakorlásotokat.

Szeretnénk, ha a tábor végére a vállalkozó szelleműek egy 1 perces bemutatót is tartanának abból, ami a táborban megihlette őket.

Thai masszázs: Alap technikákat sajátíthatsz el, amelyeket otthon is tudsz hasznosítani.

Jóga: reggeli flow reggeli előtt.

Erősítés és nyújtás: a foglalkozásokon külön figyelmet fordítunk erre.

Érkezés: 2024. június 14, 13:00-ig. Ebéd: 14:00.

Vége: 2024. június 16, 19:00.

Vendégtanár

Wybren – `the serious skill supervisor´ – Wouda Not many people really know what’s going on in Wybren’s head, but some assume it might look something like this:
Wybren is one of the best known teachers in Europe, currently teaching in the Netherlands at Codarts Circus Arts School in Rotterdam. He has been involved in Sports- and Circus Acrobatics alike since he was a child, and has become world-renown for analyzing dynamic skills, his demanding drills and attention to minute detail. He has the ability to break down the most complex tricks and instruct students step-by-step in the pre-exercises that lead up to it. Has a profound knowledge of duo, trio and group acrobatics, both static and dynamic as well as icarian, handstand and floor acrobatics. Wybren genuinely cares about smart training and progressions. He won’t cuddle your ego, but he will see what most don’t and bring your acrobatic skills to a whole new level. So, leave your ego behind, be light and fly… The rumor goes he sometimes even gives compliments.

Közösség

Számunkra az egyik legfontosabb dolog a közösség. Szeretnénk, ha úgy mennél haza erről a hétvégéről, hogy sok új barátot kaptál az élményeid mellé.

Figyelünk arra, hogy mindenki mindenkivel gyakoroljon, játsszon, ismerkedjen. Senkit sem hagyunk magára. Elsődleges szempontunk, hogy odafigyelünk rád, a kéréseidre, az igényeidre. Segítünk és támogatunk, ahogyan ti is egymást!

Ha eljössz, bekerülsz a mettába, vagyis abba a közegbe, ahol jóakarat, barátságosság, jószándék, kedvesség, és a mások érdekeivel való törődés uralkodik. A metta nem magától jön létre, mi teremtjük. Ehhez fontos a körceremónia, ahol nemcsak mantrázunk, hanem meditálhatunk is, beszélgetünk, elkezdjük érezni egymást.

Valljuk, hogy az érintés legalább olyan fontos, mint az evés vagy az ivás. Az egészséghez kell a kapcsolódás, nemcsak szavakkal, gesztusokkal, hanem érintéssel is.

Teljes ellátás

Napi háromszori vegetáriánus, glutén-és tejmentes étkezés.

1. nap: ebéd, vacsora

2. nap: reggeli, ebéd, vacsora

3. nap: reggeli, ebéd, vacsora.

Szállás

Választhatsz a 2-4 ágyas szobákban vagy a sátorban alvás között!

Kérlek, ezt a foglaló befizetésekor jelezd nekem!

Az ár tartalmazza:

  • ágynemű, a törölközőt NEM

Vajnai Melinda
Okleveles AcroYoga International oktató, AcroFit tréner, Gerincjóga oktató

Csikós Illés
Acroyoga asszisztens, 10 éves gyakorlói múlttal, az AcrobOticFlow egyik alapítója

Egy régi nyár emléke képekben

Ár

Díj

  • sátorral: 75.000 HUF
  • 2-4 ágyas szobákban: 85.000 HUF

Tartalmazza a szállás, az étkezések és a programok díját.

Nincs eraly bird, a tábor díját a lehető legalacsonyabb szinten határoztuk meg, hogy a lehető legtöbben el tudjanak jönni.

Jelentkezési határidő

2024. április 14, vasárnap

foglaló

30.000 forint

Kérjük, hogy az „ÉN IS MEGYEK” gombra kattintva küldd el a FOGLALÓ díját. Jelentkezésed csak ennek befizetésével érvényes!

A jelentkezés módja és a lemondási feltételek

A táborba akkor foglaltad le a helyedet, ha az emailes jelentkezés után 5 munkanapon belül befizetted a foglalót, 30.000 forintot. Ezt az „ÉN IS MEGYEK” gombra kattintva tudod megtenni.

A foglalót lemondás esetén NEM térítjük vissza! Ha mégsem tudsz jönni, helyedet átadhatod egy barátodnak így ő egy élménnyel gazdagabb lesz, te pedig nem veszíted el a foglaló díját sem.

A díjazást nem csökkenti, ha a programoknak csak egy részén tudsz részt venni.

Visszamondási feltételek: Ha a táborba jelentkező visszamondja tábori részvételét, akkor a tábor szervezői csak a foglalón felüli befizetést térítik vissza. Az utalás közlemény rovatába ezt írd: KINCS-SAJÁT NÉV

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

kövess

Csak néhány kattintásra vagy további izgalmas tartalmaktól.