A testtartásfejlesztés új dimenziója Nuad Fascial Concept

A testtartásfejlesztés teljesen új rendszere 6 hét alatt

 

Ha már a saját bőrödön érzed, hogy az optimálistól elmozdult (direkt nem a helytelen szót használjuk) testtartás milyen nehézségeket okoz a mindennapjaidban, akkor ideje, hogy cselekedj!

A testtartás optimális irányba való terelése elsősorban nem esztétikai, hanem egészségügyi kérdés. A kompenzációkkal fenntartott testtartás először akut, később krónikus mozgásszervi problémákhoz vezet.

Gerincsérv, ízületi kopások, gyulladások, teniszkönyök, banyapúp, bütyök – hogy csak néhányat említsünk a lehetséges kimenetelek közül, amelyek elkerülhetőek lennének a célzott és rendszeres testtartásfejlesztésre szánt idővel.

Komplex módszer – 6 hét alatt eredmény

Garantáljuk, hogy ha velünk tartasz ezen a 6 hetes tanfolyamon, együttműködsz, tanulsz, folyamatosan gyakorolsz, akkor testtartásod az optimális irányba változik.

A testtartási minták átrendeződése hosszú, mitöbb, állandó folyamat. El tudsz indulni a változás felé 6 hét alatt, sőt, látható, érzehető változásokat élsz majd át. A tartós hatáshoz azonban a teljes életen át tartó állandó odafigyelésedre van szükség ezután.

Mi megtanítjuk, hogy milyen gyakorlatokkal, milyen gyakorisággal, milyen módon tudod majd a nálunk megtanultakat beépíteni az életedbe.

A kezdő lépést adjuk meg és irányt mutatunk, a sikerhez pedig te kellesz.

Állapotfelmérés a testtartásfejlesztéshez

A tanfolyamon résztvevőknél egyéni állapotfelmérést végzünk TestOlvasással, amelyhez 4 képet kell elküldened nekünk.

Teljes alakos fotókat szemből, mindkét oldalról és hátulról, olyan ruházatban, amelyben látszanak a minták. A képeket emailben várjuk, pár napon belül elküldjük a TestOlvasó lapodat a fő mintáiddal, amelyeken a 6 hét alatt egyénre szabottan dolgozunk.

Acro Fascial Concept – Testtartásfejlesztés a mozdulat és az érintés erejével 6 alkalmas zárt órasorozat.

Terápiás acroyoga elemek, fasciális thai masszázs, speciális egyéni és páros nyújtó gyakorlatok, izolált izomerősítés.

Fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot, vagyis azt, hogy gyakorlataink hosszú távon is izgalmasak, érdekesek és élményalapúak maradjanak.

Rendszerünkben az acroyoga játékossága, a lunár pozíciók terápiás ereje, a kötőszöveti érintés rétegei, a biztonságos nyújtás alapjai egy olyan rendszerbe vannak ágyazva, amely alkalmas arra, hogy a testtartási mintákat úgy terelhesd és fejleszthesd optimális irányba, hogy ne und meg a gyakorlást.

Jelentkezési határidő: 2021. április 23.

EARLY BIRD: 2021. április 5!

A tanfolyam minimum 6 és maximum 16 fővel indul.

Az optimálistól eltérő testtartás következményei

A testtartási minták a fogantatástól kezdve alakulnak, a minket ért élmények lenyomatot hagynak a kötőszöveti rendszerünkben (fascia). Ezek a rövidülések és megnyúlások formálják a testünket.

Az előre tolódó nyak, a csavarodó váll, a csípő billenése, a térd vagy a boka helyzete befolyásolja a teljes testet. Az egyik ponton megjelenő változás távoli struktúrákra is hatással van.

Teszteld az érzést!

Állj egyenesen, és kezdj el előre hajolni, mintha fel akarnál venni a földről valamit. Ahogy a derekad hajlik, a feneked hátrafelé mozdul, különben orra esnél. Ékes példája ez annak, hogyan tartod fenn az egyensúlyt a mindennapokban. Ha változik egy apró részlet, akkor a tested rögtön kompenzál valahol máshol. Ez pedig rengeteg energiát vesz el tőled.

 

Íme néhány gyakran előforduló testtartási minta. A Síugró, az Íjhúr és a Madame. Mindegyik mintában számtalan kompenzációs minta fedezhető fel. Felismered ezeket?

A mindennapok energiaforrása

Ha eljutsz odáig, hogy a testtartási mintáid az optimális irányba ELKEZDENEK rendeződni, hihetetlen energiaforrást nyitsz meg magadnak. Az eddig a kompenzációkra fordított erőt most átcsoportosíthatod az életed bármely más területére, és alkothatsz!

A jutalmad egy egészséges, energikus test lesz, a rendszeres és okos mozgás rövid és hosszú távon is megtérül! A fájdalom nem jár a korral! 

A tanfolyam felépítése

Elméleti és gyakorlati tudást adunk át.

 • gyakorlati anatómia bevezető (ami ahhoz szükséges, hogy felismerd a mintáidat és tudd, hogy milyen részeket érdemes nyújtani vagy aktiválni)
 • TestOlvasás alapok
 • Személyre szabott edzésterv elkészítése közösen(megtanítjuk, hogyan nézz a testedre, hogyan érezd meg, milyen mozgást igényel, és ehhez milyen feladatokat érdemes végezned)
 • Alap terápiás acroyoga pózok megtanítása
 • Az érintés és a biztonságos nyújtás (egyéni és páros) alapjainak megtanítása
 • Mozgásos játékok

Részletek

RÉSZVÉTELI DÍJ ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

40.000 forint / 6 alkalom

Early bird: 35.000 forint (2021. április 5-ig fizetve)

A tanfolyam tartalmazza az oktatás díját, a terembért és a jegyzetet.

COVID tájékoztató: A járványhelyzet miatti lehetséges lezárások esetén ONLINE folytatjuk a programot.

Lemondási feltételek: A regisztrációs díjat lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni. Két héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a regisztráción felül befizetett részvételi díj 100 százaléka, 1 héten belül az 50 százaléka kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Amennyiben a kurzus a szervező, illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmen?kig tiszteletben tartjuk.

Adatvédelmi nyilatkozat

IDŐPONT

Időpontok (14:00-16:00):

 • 2021. április 24.
 • 2021. május 1.
 • 2021. május 8.
 • 2021. május 15.
 • 2021. május 22.
 • 2021. május 29.
HELYSZÍN

Inspirál Cirkuszközpont (Budapest, Sopron út 19/A, 1117)

AJÁNLOTT OLVASMÁNY

Acroyoga elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz című könyvünk nemcsak az acroyoga alapjait mutatja be, hanem a gyakorlás hatékony, biztonságos és örömteli módjait is.

Ha részt veszel a tanfolyamon, akkor 50 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg a könyvünket.

TESTOLVASÁS A TANFOLYAM KEZDETE ELŐTT

Kérjük, hogy küldj magadról 4 képet (szemből, hátulról, jobbról, balról) olyan ruházatban, amely láttatja a testtartási mintáidat. A tanfolyam kezdete előtt elküldjük neked azt a testolvasó lapot, amelyen a fő mintáidat leírjuk, így tudunk személyre szabott képzést biztosítani neked.

Mikor találkozhatsz velünk?

Akrójóga órák (Inspirál Cirkuszközpont):

hétfő: 18:30-20:30

csütörtök 19:00-21:00

Kérjük FB oldalunkon és a csoportban figyeld az aktualitásokat!

Magánórák: előzetes időpontegyeztetés alapján

kövess

Csak néhány kattintásra vagy további izgalmas tartalmaktól.